'Legends of Rock' in mfc De Kreek

kerkdriel • In De Kreek in Kerkdriel vindt op zaterdag 30 maart opnieuw een spectaculair Legends of Rock Tribute Festival plaats in de tot Rocktempel omgebouwde sporthal. De beste internationale tributes van Rammstein, Metallica, AC/DC, Guns N' Roses en Iron Maiden zorgen voor een spetterende rockavond. De mega-lichtshow, special effects, food-area en een diversiteit aan merchandise maken het indoorfestival compleet. Vijf topbands zullen tijdens het festival op het podium staan. Rammstein tribute band 'Vannstein' uit Nederland weet de originele Rammstein qua sound en podiumpresentatie te evenaren. 'Present Dangers' is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. 'Thunderstruck' is een AC/DC tribute uit het zuiden van Engeland, die de magie en hyperactieve rauwe power van AC/DC perfect neerzet. 'Slash N' Roses' bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaarlegende Saul Hudson van Guns N' Roses. Saul staat beter bekend als Slash. De laatste tributeband is 'Harris', die kruipt in de huid van Iron Maiden.

Het programma start om 16:30 uur, de deuren gaan om 16:00 uur open. Tickets kosten 25 euro aan de kassa en 20 euro in de voorverkoop bij alle Primera filialen, De Kreek, De &Shop in Kerkdriel, Coop den Boer in Rossum of via:

q www.legendsofrocktributetour.com


Poëziewedstrijd

neerijnen • Wie mee wil doen aan de Poëziewedstrijd van Stroomhuis Neerijnen, kan nog tot 15 maart gedichten inzenden. Het thema voor dit jaar is 'De Rivier als Grens'. De finale is op 15 april. Kijk voor meer informatie over het open podium en 'Vis op een bord' op:

q www.stroomhuisneerijnen.nl


Jubileum Nadiah

regio • Interkerkelijk Jongerenkoor Nadiah viert op 25 mei het 35-jarig jubileum met een concert in de gereformeerde kerk in Genderen. Tijdens dat concert zingt een projectkoor een aantal liederen mee. Oud-leden zijn van harte welkom evenals mensen die altijd al eens hebben willen zingen. De repetities zijn op 10 april, 24 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei en eventueel 22 mei van 20:00 tot 21:30 uur in de hervormde kerk aan de Maasdijk 27 in Rijswijk. Voor deelname wordt een onkostenvergoeding van 25 euro gevraagd. Voor informatie en aanmelden: jubileumnadiah@hotmail.com


EHBO Dussen wint in Aalst

aalst • EHBO-vereniging Aalst organiseerde afgelopen week een grote wedstrijd voor verenigingen uit de streek bij Scheepswerf Neptune Marine in Aalst. Eén ongeval was er in het ruim en een ander op het dek van een schip dat in aanbouw is. Ongevallen die door leden van de Lotuskring De Langstraat werden nagespeeld waren onder andere afgerukte tenen, een gebroken sleutelbeen en hittestuwing. De van Eijlsbekerwedstrijd is een jaarlijks terugkerende wedstrijd van de EHBO Kring Bommelerwaard, waarbij de eerste plaats voor Waardenburg-Neerijnen 2 was, de tweede plaats voor Brakel-Poederoijen en de derde plaats voor Aalst. Bij de Regiowedstrijd werd Dussen eerste, gevolgd door Woudrichem.