Afbeelding
Foto: ingimage

Festival zoekt amateurkunstenaars

bommelerwaard • De eerste maand van het Cultuurfestival Bommelerwaard staat in het teken van 'Ik toon'. Alle amateurkunstenaars kunnen dan hun deuren open zetten en tonen wat ze in huis hebben.

Deze zomer is de Bommelerwaard van 1 juni tot en met 14 september het decor van het eerste Cultuurfestival Bommelerwaard. Op het programma staan activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en natuur.

Rick Hooijberg, projectleider van het Cultuurfestival Bommelerwaard: "Amateurkunstenaars kunnen meedoen door bijvoorbeeld een open les te organiseren, hun atelier open te stellen of door een optreden te doen in een verpleeghuis. Nog leuker is het als daarbij samenwerking wordt gezocht met een andere vereniging of kunstenaar. Denk bijvoorbeeld aan een dansvoorstelling op muziek van de harmonie."

De activiteiten worden opgenomen in het programma en de website van het cultuurfestival en in de agenda en website van 'Ik toon'. Hooijberg: "Het is een mooie kans om te laten zien wat je kunt én je helpt mee om de Bommelerwaard op de kaart te zetten als een bijzondere regio."

Aanmelden kan via de website van het cultuurfestival met een korte beschrijving van de activiteit inclusief datum en contactpersoon.


q www.cultuurfestivalbommelerwaard.nl