Afbeelding
Foto: aangeleverd

Optredens tot in de puntjes verzorgd

hedel • Redelijk wat mensen bezochten zaterdagmiddag het Gelre's End waar voor de 37e keer de talentenjacht van stichting jeugdwerk De Molshoop plaatsvond. Twintig kinderen verzorgden tien schitterende optredens, zonder uitzondering tot in de puntjes verzorgd met speciale kleding, attributen, danspasjes en mimiek.
De jury had er een hele kluif aan. Als eerste traden de kinderen van vier tot en met zeven jaar aan. In deze categorie waren helaas slechts vier optredens te zien. Op de derde plaats eindigden Isa Scheij en Djenna Toonen met I love it loud van Djamila; Lieve Verleg werd tweede met een balletuitvoering met lint uit het zwanenmeer. De eerste prijs ging naar Sarah Richards Medina die het nummer Ooit zal ik gaan van Vajén van den Bosch live ten gehore bracht.
In de groep acht tot en met twaalf jaar waren zes optredens te bewonderen. Op de derde plaats eindigden Fenne Scheij en Karlijn Hermes met hun live-vertolking van het nummer Samen voor altijd van Marco & Jada Borsato; tweede werden Marieke Beek, Feline van de Berg, Julia Bredenoord, Aniko en Kata Balemans die DJ Snake en Zara Larsson al dansend op de planken brachten met een mix van de nummers Taki taki en Aint't my fault. De eerste plaats was voor Anne Zeldenrust en Isa Hoeflak die Girlboss van 4life playbackten.
Ook de kinderen uit de zaal konden hun waardering kenbaar maken. De kinder-publieksjury koos als winnaar van de publieksprijs voor het optreden van Sophie Esposito, Naomi Janse en Elana Schröder die een dansje met turnoefeningen op een zelfgemaakte remix van Taylor Swift, Jason Derulo, Imagine Dragons, Annemarie en Ava Max ten uitvoer brachten.
Al met al kan de stichting jeugdwerk De Molshoop uit Hedel, ondanks de wat mindere opkomst bij zowel deelnemers als ook publiek wederom spreken van een zeer geslaagde middag.