Afbeelding
Foto:

Fietsvrouwen komen in actie

zaltbommel • Alle zaterdagen in maart worden er vanuit Cycle Center 5311 aan de Van Heemstraweg trainingsritten voor vrouwen gehouden. Iedereen kan meedoen en deelname is gratis. De eerste duurrit van het seizoen van Fietsvrouwen Cycle Center 5311 is op 2 maart. Om 8:30 uur wordt een ontbijtje geserveerd en om 9:00 uur sharp stappen de deelneemsters op de fiets voor een mooie rit van zestig kilometer. Daarna is er nog tijd om bij te kletsen met koffie en taart in de winkel. "De duurritten bieden je een kans ervaring op te doen met het fietsen in een groep. Heb je weinig ervaring? Geen probleem, een buddy houdt je tijdens de ritten in de gaten en geeft je tips om veilig in de groep te kunnen rijden", aldus de enthousiaste Fietsvrouwen. Aanmelden kan via sandra@cc5311.nl en voor vragen kunnen belangstellenden bellen naar 0418-642238.


Basketbalcursus in Zuilichem

zuilichem • Zuilichem Leeft organiseert een basketbalclinic voor kinderen van acht tot twaalf jaar. De clinic wordt gegeven door Cindy Horstman. Cindy speelt in het eerste team bij Ardito Blue Rebels in Zaltbommel en heeft een trainersdiploma. De cursus wordt gegeven op de donderdagen 7, 14 en 21 maart van 16:00-17:00 uur in de sportzaal van dorpshuis Den Ham in Zuilichem. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Opgeven kan bij Cindy Horstman, 06-20410526. Deelname is gratis.


Rotac'82 verliest uitwedstrijd

rossum • Het eerste tafeltennisteam van Rotac'82 heeft de derde ronde van de voorjaarscompetitie met 6-4 verloren van Luto. Het vierde team speelde als enige een thuiswedstrijd en zette die om in een glansrijke overwinning: 8-2 tegen Never Despair 11. De overwinning is gunstig, want de poule is groot dus is het wel zo veilig om tijdig in de bovenste helft te geraken.