Afbeelding
Foto:

HVB tevreden ondanks verlies

zaltbommel • Het damesteam van Handbalvereniging Bommelerwaard trad zondag aan tegen de nummer 1 in de poule, BHC uit Breukelen. Het werd een fysiek harde, maar eerlijke wedstrijd. De dames van HVB konden dankzij goed verdedigingswerk de schade beperkt houden en gingen met een 12-7 achterstand rusten. In de tweede helft liep de score gelijk op. De achterstand bleek niet meer goed te maken, maar met een 20-16 eindstand gingen de dames dik tevreden terug naar Zaltbommel.


Dressuuruitslagen

gameren • Corine Bambacht van PSV De Bommelerwaard reed zaterdag in Zoelen met haar paard Itrina. De combinatie behaalde twee tweede plaatsen met 209 en 212,5 punten in de klasse Z1. Clubgenote Celine Beukhof won met haar pony Eviette S tweemaal in de klasse Z1 met 204 en 206 punten. Nina van Mook reed zondag in Beuningen met haar paard Illusionist M. In de klasse M2 won het duo met een score van 68,17 procent.


Wielerwedstrijden

brakel • WTC Maaswaal start zaterdag met haar voorjaarscompetitie voor licentiehouders en niet-licentiehouders. Aanvang 14:30 uur op het parcours aan de Langerakseweg in Brakel.