Workshop over videopresentatie

zaltbommel • Om anno 2019 goed voor de dag te komen bij een sollicitatie of als ZZP-er is een filmpje een goed middel. Video heeft
meer impact dan tekst of foto's. Het is direct en snel. Netwerkgroep GrowZ van Stichting Kompas organiseert hierover een gratis presentatie met workshop op 22 februari van 13:00-14:30 uur. Daarna is er gelegenheid tot netwerken. Locatie: brede school De Waluwe, ingang Prins Bernhardweg (volg de bordjes Stichting Kompas). Info: Erica Eykema (ericaeykema@hotmail.com of 06-21958250) of Ans Klein Geltink (ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl of 06-11252724).


Bomen snoeien in TorenTuin

zaltbommel • Het TorenTuin-seizoen wordt zaterdag 16 februari feestelijk gestart met een Boomsnoeifeest. Net als vorig jaar gaan de vrijwilligers de fruitbomen in de (blijvende) adoptieboomgaard vakkundig snoeien onder leiding van de Hoogstambrigade. Al snoeiend geven de snoei-experts handige tips voor iedereen die meer wil weten over de verzorging van fruitbomen. Op het terrein zijn warme vuurtjes en er is koek & zopie. Iedereen is van harte welkom. Het advies is om laarzen aan te trekken. Wie een snoeischaar heeft, kan deze meenemen. De dag begint om 10:00 uur. Meer informatie op Facebook (De TorenTuin Zaltbommel).