DSC pakt op de valreep nog de drie punten

kerkdriel • Blijdschap zondag bij DSC omdat in de laatste minuut nog de broodnodige overwinning (2-1) werd binnengesleurd. En verdriet bij buurman Jan van Arckel omdat het een gelijkspel door de neus kreeg geboord.

Het discussiepunt na afloop was de strafschop die DSC op de valreep kreeg. De elfmetertrap kwam bij Jan van Arckel als zuur over, omdat even ervoor sprake was van een een buitenspelsituatie. De strafschop werd door Martijn Veldhuis feilloos benut en zodoende bleven alle punten in Kerkdriel.

Door goals voor rust van Bas Vos (DSC) en Thom de Looijer (Jan van Arckel) leek het duel op een remise af te gaan. Voor de thuisclub zou dit een 'onvoldoende' zijn in de strijd om de bovenste plaats. Daarom perste DSC er in de tweede helft een zwaar offensief uit dat op niets leek uit te draaien. Tot de laatste minuut dus.