Afbeelding
Foto: Stockfoto

'Beleef je bruiloft' bij Van der Valk

zaltbommel • Zo'n vijftien ondernemers uit de Bommelerwaard en omstreken komen aanstaande bruidsparen op ideeën brengen tijdens de trouwbeurs die zaterdag 26 januari wordt gehouden bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.
Nancy van der Bijl van Dreamwear Designs organiseerde in september ook al de geslaagde trouwbeurs 'Beleef je bruiloft in de Bommelerwaard'. Zaterdag volgt de tweede editie, van 11:00-16:00 uur in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. De entree is gratis.
Deze editie heeft Nancy van der Bijl er bewust voor gekozen om het intiemer en kleinschaliger te houden. In totaal zijn vijftien ondernemers aanwezig, uiteraard ieder met een eigen specialisme in trouwland. Zo is er een bruidszaak, coupeuse, trouwkoetsen, DJ, juwelier, bruidstaarten, feestartikelen, band, fotograaf en een nagelstylist. Bij aankomst staat er een glaasje bubbels klaar. Om 13:00 en 15:00 uur is er een verloting. En als de bezoekers weggaan, krijgen ze een goed gevulde goodiebag mee met alle ingrediënten om thuis nog eens rustig na te genieten van deze feestelijke middag.