• De theaternacht duurt van 21:00 tot 05 uur.
• De theaternacht duurt van 21:00 tot 05 uur. Foto: Geursenproducties

Hele nacht theater in dorpshuis De Kil

hurwenen • Stichting Geursen Producties houdt zaterdag 26 januari voor de achttiende keer de jaarlijkse sponsornacht.

Het thema dit jaar is breed; de 'Nacht van het Theater'. De jongeren van de verschillende theatergroepen kunnen dan ook uit allerlei soorten theatervormen kiezen om 's nachts op de planken te zetten.

Doel van de sponsornacht is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen om zo moei en goed mogelijk theatervoorstellingen te brengen later dit jaar. Daarnaast willen Erik en Saskia er met de nacht voor zorgen dat de leden elkaar beter leren kennen. "zodat ze zich op die manier meer durven te geven in hun toneespel", lichten zij toe. "Ook willen we laten zien dat toneelspelen heel gezellig is. Het is kan helpen om je bijvoorbeeld over je verlegenheid heen te helpen."

Nieuwe groep 18+

Bij Stichting Geursen Producties zijn bij verschillende leeftijdsgroepen nog plaatsen vrij voor nieuwe spelers en speelsters. In september start een nieuwe Jong Volwassenen Groep voor jongeren vanaf 18 jaar. Ook hier zijn nieuwe leden welkom.

De toegang tot De Nacht van het Theater, zoals gebruikelijk in dorpshuis De Kil in Hurwenen, is gratis. Bezoekers kunnen een donatie doen in de ton bij de deur. De stichting is daarnaast altijd blij met materialen zoals hout, verf en stoffen (graag in overleg). Ook nieuwe structurele sponsors zijn natuurlijk van harte welkom. Maar informatie is verkrijgbaar bij Erik Geursen: 06-51436506.

q www.geursenproducties.com