Introductieles Tang Soo Do

zaltbommel • In de gymzaal aan de Klipperstraat in Zaltbommel wordt zaterdag 16 maart een introductieles Tang Soo Do gegeven. Deze eerste kennismaking met de sport is gericht op kinderen van groep 3 t/m 8. Door deze sport leren kinderen hun eigen lijf te beheersen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dat vergroot zelfvertrouwen en weerbaarheid, waarbij respect naar elkaar voorop staat. Aanmelden kan via onderstaande website.

q www.sjorssportief.nl


Vierde Neswaarden Cross

aalst • WTC Maas-Waal organiseert zaterdag 12 januari in Aalst de vierde editie van de vernieuwde Neswaarden Cross, een mountainbikewedstrijd voor licentiehouders en niet-licentiehouders. De wedstrijd start om 14:00 uur. Met aparte klassementen voor meisjes en jongens tot 20 jaar, mannen 50+ en Dames. Inschrijving en prijsuitreiking bij café Het Oude Veerhuis in Aalst. De wedstrijd maakt onderdeel uit van een Combiklassement voor MTB en CX met de Lithse Ham Cross van TC Lith op 2 februari. Meer informatie en mogelijkheid tot voorinschrijving via neswaardencross.info of wtcmaaswaal.nl.


Inloopavond BC De Waluwe

zaltbommel • Badmintonclub De Waluwe houdt dinsdag 22 januari van 20:00 tot 22:00 uur in sporthal Buys Ballot naast het Cambium College aan de Courtine in Zaltbommel een inloopavond. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Een eigen badmintonracket is niet noodzakelijk, maar wel gemakkelijk, net als zaalsportschoenen. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Mensen die interesse hebben, maar niet op dinsdagavond kunnen zijn ook welkom op een vrijdagavond. Dan spelen de badmintonners tussen 20:30 en 22:30 uur.

q www.bcdewaluwe.nl


Timmermans blijft bij DSC

kerkdriel • DSC en hoofdtrainer Roland Timmermans verlengen hun samenwerking met twee seizoenen. "Dit seizoen heeft DSC een goede start gemaakt en verwacht dit ook in het tweede deel van het seizoen te kunnen continueren door verder te investeren in de opbouw van een team dat weer kan strijden om de prijzen", verklaart het bestuur van DSC op haar website. DSC staat halverwege de competitie op de derde plaats in de 4e klasse E.


Ben Hoek naar Alem

alem • Ben Hoek wordt volgend seizoen trainer van zondagvierdeklasser Alem. Hoek volgt de na een jaar alweer vertrekkende Peter Burg op, die op zijn beurt in BVV een nieuwe club heeft gevonden. Ben Hoek komt over van Den Dungen. Hoek was eerder hoofdtrainer van onder meer BMC, Avanti'31, ODC, Berghem Sport, Boxtel, Maliskamp en Hedel.


Looijen terug naar SVS'65

zaltbommel • Willem Looijen is bezig aan zijn laatste seizoen bij Nivo Sparta. De topschutter gaat de tweedeklasser aan het eind van dit seizoen verlaten voor SVS'65, zijn eerste club.