Kinderoptocht in Teskesdurp

kerkdriel • In Kerkdriel werd vorig jaar voor het eerst een kinderoptocht gehouden op carnavalsmaandag. Daarmee is een nieuwe traditie geboren. De tweede editie kan op muzikale ondersteuning rekenen van de lokale fanfares. Vorig jaar deden ruim 60 kinderen mee aan de optocht, die vertrok vanaf het Mgr. Zwijsenplein. De tweede editie van de Teskesdurper kinderoptocht zal op maandag 4 maart rond het middaguur van start gaan. De Prins van Teskesdurp reikt 's middags de prijzen uit in de Teskesdurper feesttent op het Mgr. Zwijsenplein. De carnavalsvereniging is te volgen op instagram en facebook. Reageren kan via: info@teskesdurp.nl Inschrijven voor de optocht kan via:

q www.teskesdurp.nl


Meditatieve Dans

hurwenen • In 't Hurns Kerkje gaat donderdag 31 januari om 20:00 uur de maandelijkse 'Meditatieve Dans van Nans' van start. De deelnemers gaan onder leiding van Nancy Cornelissen mediteren door te bewegen. Daarbij staan contact met zichzelf en anderen centraal. De groep danst op allerlei soorten muziek: van klassiek tot eigentijds, folklore, gipsy, religieus en pop. Ze herhalen steeds eenvoudige passen, die een terugkerend patroonvormen. Daardoor kan een meditatieve beleving ontstaan. Het belangrijkste is plezier hebben in het bewegen, het dansen op muziek. Danservaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Deelname kost 10 euro per keer. Aanmelden kan via: 06-12549287 of info@dansvannans.nl. Meer informatie:

q www.dansvannans.nl


Dru Yoga

rossum/zaltbommel • In de lessen Dru Yoga in Rossum (dinsdagavond) en Zaltbommel (woensdagochtend) zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie over de lessen, persoonlijke begeleiding of gratis proefles: Marjolein Moura: 06-54647166 of info@puurleven.com

q www.puurleven.com