Twee winnaars bij L'Amerzo

ammerzoden • Frans van Wijnen en Erwin de Vries zijn op de gedeelde eerste plaats geëindigd bij het traditionele Oliebollentoernooi van jeu-de-boulesvereniging L'Ammerzo. Als derde eindigde Nel van Maren. In totaal deden 75 boulers uit Brabant en Gelderland mee aan het toernooi in de boulodrome. Henk Verschuur en Henri Goedhart bakten vele kilo's oliebollen, die de spelers zich goed lieten smaken.


Ad van Seeters naar Almkerk

almkerk • Almkerk heeft de opvolger van Robert Roest binnen. Ad van Seeters wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de eersteklasser. De ervaren Van Seeters, woonachtig in Raamsdonksveer, is nu nog -voor het vierde seizoen- trainer van het Oosterhoutse TSC. Eerder trainde hij onder meer Kozakken Boys, Baronie en DESK. Het gepromoveerde Almkerk staat momenteel achtste in de 1e klasse C.


Van Bezouwen naar Unitas

gorinchem • Jeroen van Bezouwen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van zondaghoofdklasser Unitas. Van Bezouwen wordt op sportpark Molenvliet de opvolger van de naar Kozakken Boys vertrekkende Rick Adjei.

Jeroen van Bezouwen is momenteel trainer van UNA uit Veldhoven, dat in de derde divisie zondag op de tweede plaats staat. Hij tekent in Gorinchem een tweejarig contract met een optie voor een derde seizoen.


Johan van der Werff blijft bij Altena

nieuwendijk • Trainer Johan van der Werff staat ook volgend seizoen voor de groep bij Altena. De Werkendammer en het bestuur van Altena besloten met elkaar door te gaan voor een tweede seizoen.
Momenteel is Van der Werff aan zijn eerste seizoen bezig in Nieuwendijk. Ook het contract van assistent-trainer Bert Schouten werd verlengd. Altena is momenteel de nummer 10 van de 2e klasse F.