Laatste woningen opgeleverd

almkerk • Den Doorn is een gevarieerde nieuwbouwwijk in Almkerk, met prachtig uitzicht over de uitgestrekte polder en rivier de Alm. Inmiddels is de laatste fase woningen opgeleverd. Bouwlinie heeft er 26 huizen in de jaren 30-bouwstijl gerealiseerd. Een mix van twaalf hoek- en rijwoningen, acht twee-onder-een-kap woningen, één vrijstaande woning en vijf levensloopbestendige woningen.


De Hoeksteen heeft nieuw plein

wijk en aalburg • Drie wethouders, Arie van Loon, Cees Schreuders en Pim Bouman, hebben net voor de vakantie het vernieuwde schoolplein van basisschool De Hoeksteen geopend. Er is hard gewerkt door vrijwilligers en de schoolpleincommissie, onder leiding van P. v.d. Velden. Hij heeft alles ontworpen en gecoördineerd. Het schoolplein moest een stuk groener worden en dat is gelukt. Er zijn nieuwe planten bij gekomen, er is een insectenhotel en een wilgenhut gemaakt. Ook kwam er een aantal nieuwe speeltoestellen.


Installatie gemeenteraad

altena • In het gemeentehuis in Almkerk wordt woensdag 2 januari de gemeente Altena geïnstalleerd. Aansluitend, vanaf 20:30 uur, is gelegenheid om de nieuwe raadsleden te feliciteren en waarnemend burgemeester Marcel Fränzel te ontmoeten.