Afbeelding
Foto: 123rf.com

Oliebollen voor het goede doel

regio • Onder meer in Bruchem en in Ammerzoden worden met oud en nieuw oliebollen verkocht voor goede doelen.

Zaterdag 29 december worden er in Bruchem weer oliebollen verkocht voor het project in Bulgarije van de kerkelijke gemeente in Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen en Neder hemert.

De oliebollen zijn verkrijgbaar vanaf 10:-00 uur in Bruchem bij Vuurwerk Bruchem aan de Dorpsstraat 20 en bij Kerkelijk Centrum Eben Haëzer aan de Kosterijstraat 20. De oliebollen zijn voor de zekerheid te reserveren op de website, www.hervormdbruchem.nl/bulgarije.

Deze zomer vertrekt een groep jongeren voor de vijfde keer naar Bulgarije om daar vrijwilligerswerk te gaan doen voor hulpbehoevende kinderen. De opbrengst gaat naar klusmateriaal, activiteiten voor de kinderen en de bekostiging van ondersteunend personeel en opleidingen ter plaatse.

St. Caecilia

Traditiegetrouw zal fanfare St. Caecilia op 31 december weer door heel Ammerzoden oliebollen verkopen. Ze worden ook dit jaar weer door eigen leden gebakken. De jeugdleden gaan vervolgens huis aan huis. Wie de verkopers mist, kan terecht bij het vaste verkooppunt: Boon's supermarkt te Ammerzoden.