• V.l.n.r. Remco van Krieken, Henrik van der Maas, Bregje in't Veld, Danique van de Werken, Kim van Krieken, Frederieke Straver, coach Martin, Zuzanna Kowalczyk; niet op de foto Angeline van Kessel en Gerben den Breejen.
• V.l.n.r. Remco van Krieken, Henrik van der Maas, Bregje in't Veld, Danique van de Werken, Kim van Krieken, Frederieke Straver, coach Martin, Zuzanna Kowalczyk; niet op de foto Angeline van Kessel en Gerben den Breejen. Foto: C. in het Veld

Succes voor zwemmers

zutphen/bommelerwaard • Zwemmers van Startgemeenschap Bommelerwaard haalden medailles tijdens de zwemkampioenschappen in Zutphen. Goud was er voor Bregje in 't Veld op de 100 meter vlinderslag en twee keer voor Zuzanna Kowalczyk (50 en 100 meter rug). Angeline van Kessel (100 meter vrij), Kim (50 meter vrij) en Remco van Krieken (50 meter vlinder), Danique van de Werken haalden zilver bij de 100 meter school. Danique sleepte daarnaast een bronzen plak in de wacht op de 50 meter school. In totaal deden negen zwemmers van ZV Zaltbommel en ZV Kerkdriel mee.