GVV'63 mag nog blij zijn met punt

gameren • Waar GVV'63 vorige week nog opgelucht was na een gelijkspel (3-3 tegen Haaften), overheerste zaterdag bij trainer Denny van Geffen vooral het chagrijn na de 4-4 tegen naaste concurrent RFC. "Dit was een zeer onnodig puntenverlies. We hadden de wedstrijd volledig onder controle. In de rust heb ik nog aangegeven dat we scherp moesten beginnen, om ervoor te zorgen dat zij het geloof zouden verliezen." Die waarschuwingen blijken aan dovemansoren gericht. Slechts 35 seconden na de door GVV'63 genomen aftrap, lag de aansluitingstreffer in de touwen, om vier minuten later ook de gelijkmaker om de oren te krijgen. Waar de eerste twee treffers op naam van basisspelers Stefan Blom en Dennis de Bruin waren gekomen, moest invaller Lennart van de Werken GVV'63 weer op voorsprong zetten. Al snel waren de 3-3 en 3-4 een feit. Met tien man was het Moezzamil Ahmadzai die voor de 4-4 zorgde.

Volgende week sluit GVV'63 de eerste seizoenshelft af bij Asperen.