• Eline van der Donk voor het pand, dat zaterdag 1 december open gaat.
• Eline van der Donk voor het pand, dat zaterdag 1 december open gaat. Foto: Lya Cattel

'Salon Unique' gaat verhuizen

zaltbommel • Schoonheids- en kapsalon 'Unique' verhuist deze week van de Nonnenstraat naar de Gamerschestraat 58.

Ruim vijf jaar geleden begon Eline van der Donk (25) haar eigen salon achter het woonhuis van haar ouders, in de Nonnenstraat. Vorig jaar hebben Eline en haar vriend Mark samen het pand in de Gamerschestraat 58 gekocht. Bommelaren weten nog wel dat hier het schildersbedrijf van Saarloos in was gevestigd. "Het stond al twaalf jaar leeg", vertelt ze." Er moest ontzettend veel aan gebeuren. Haar vader zag er een uitdaging in. Het pand is grondig onder handen genomen.

Combinatie

Inmiddels woont het stel al bijna een jaar boven de salon en is de benedenverdieping omgetoverd tot een schitterende kapsalon met aangrenzende schoonheidssalon. Eline is kapster én schoonheidsspecialiste, dus biedt ook beide diensten aan. "Veel klanten vinden de combinatie van beide diensten fijn", vertelt ze. "Als ze bijvoorbeeld komen om te knippen, kan ik ook meteen de wenkbrauwen epileren."

Erkend leerbedrijf

Bovendien is Salon Unique sinds dit jaar 'erkend leerbedrijf voor de kappersbranche' en kan Eline dus in de toekomst leerlingen opleiden voor het kappersvak. In de nieuwe salon zullen dan ook in de toekomst regelmatig stagiaires aan de slag kunnen gaan. ''Mijn klanten waarderen de persoonlijke aandacht'', weet ze. ''Ik neem echt de tijd voor mijn klanten. Dat is mijn kracht.'' Voor beide disciplines geldt dat Eline zich voortdurend bijschoolt met nieuwe cursussen en trainingen en bezoekt ze regelmatig vakbeurzen. ''Ik vind het leuk om steeds nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden'', vertelt ze.

Kwaliteitsproducten

Eline werkt met exclusieve en toonaangevende topmerken uitsluitend kwaliteitsproducten waar ze voor de volle honderd procent achter staat. Ook is zij aangesloten bij de Anbos en de Anko brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten en kappers.

Open dag

Zaterdag 1 december van 14:00 tot 17:00 uur houdt Salon Unique open dag en is iedereen welkom om de nieuwe salon te komen bewonderen onder het genot van een hapje & drankje. De salon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en één avond in de week. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Een afspraak maken kan makkelijk via: www.salonunique-zaltbommel.nl of 06-53689159. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Beersteeg. Aan de haven kan men betaald parkeren: 1,50 euro voor 4 uur.

q www.salonunique-zaltbommel.nl