• Warme spieren voor de meisjes van Silvia.
• Warme spieren voor de meisjes van Silvia. Foto: aangeleverd

Nieuwe trainingspakken voor Silvia

varik • Afgelopen donderdag overhandigde Frits van Santen, mede-eigenaar van EM Kantoorsystemen b.v., nieuwe trainingspakken aan de turnsters en begeleiders van de selectiegroep van gymvereniging Silvia in Varik.

De gymvereniging Silvia werkt, naast recreatieve groepen, al een groot aantal jaren met een selectiegroep voor turnen. Deze turnsters doen heel regelmatig mee aan wedstrijden in de regio. Bij die wedstrijden willen de kinderen natuurlijk optimaal presteren en dan zijn warme spieren belangrijk. Goede trainingspakken zijn dus heel welkom.

De naam 'Silvia' staat voor: sporten is leven vriendschap is alles. "Een mooie naam voor een bloeiende vereniging", vindt Van Santen. "Ons bedrijf, dat in Leerdam gevestigd is, stimuleert sport en beweging."

De begeleiders van de gymvereniging zijn ontzettend blij met deze sponsoring. "Het ziet er heel mooi uit, we kunnen er goed mee voor de dag komen", zegt Sanne Akkermans-Ekdom. Zij is één van de begeleidsters. "De pakken zitten heerlijk, dus laat de wedstrijden maar komen. Wij zijn er nu helemaal klaar voor!" Met dank aan em-kantoorinrichting.nl.


Wilma d'Hollosy-Riksen