• Elsbet Remijn en Claudette Verhulst ofwel 'Beth & Flo'.
• Elsbet Remijn en Claudette Verhulst ofwel 'Beth & Flo'. Foto: Nanieke van den Berg

Beth & Flo in De Gevleugelde Ezel

poederoijen • Het pianoduo Beth & Flo (Elsbet Remijn en Claudette Verhulst) geeft zaterdag 8 december een huiskamerconcert in galerie De Gevleugelde Ezel aan de Maasdijk 74.

Beth & Flo geven een klassieke recitals met gesproken en gezongen woord. De muziek in een verhaal of context plaatsen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth & Flo. Als duo speelden zij onder andere in Het Concertgebouw Amsterdam, Tivoli Vredenburg Utrecht, Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven, de Oosterpoort in Groningen en in diverse andere zalen en theaters in Nederland. Ook gaven ze in 2017 concerten in New York en op Sicilië. Beth & Flo traden op bij festivals, zoals o.a. het Grachtenfestival Amsterdam, het Haags UIT Festival en het Peter de Grote Festival in Groningen. Een bijzondere gelegenheid was het EYE Filmbal 2016, waar het duo live muziek op twee vleugels speelde bij een stille film. Beth & Flo mochten zich als één van de jonge talenten presenteren in de Talent Stage van de BUMA Classical Convention in november 2015. Enkele van hun optredens werden uitgezonden op tv en radio, waaronder op Radio 4, RTL7, de Concertzender en Radio West.

'De Gevleugelde Ezel' is een gerestaureerde Gelderse boerderij. Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar inmiddels overleden man, de schilder Dick Haakman, organiseerden er ruim twintig jaar lang regelmatig kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft. De entree is 40 euro inclusief koffie in de pauze en een licht souper na afloop. Reserveren kan tot donderdagavond 6 december via: 0418-673597 of Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net