WNC pakt ook tegen Almkerk geen punten

almkerk • WNC slaagde er zaterdag opnieuw niet in aan het schamele aantal van drie punten iets toe te voegen. Van Almkerk werd met 5-2 verloren. Trainer Cor Prein was na afloop pissig. Vooral keeper Arjen Kaasjager moest het ontgelden. "Als je vijf ballen op goal krijgt en er gaan er dan vier in. En dat is niet de eerste keer dit seizoen", sprak Prein.

Voor rust had WNC zelfs het beste van het spel en kreeg het via Nehemia Sanaky (2x) en Willem-Paul van der Heyden kansen om de strijd open te breken. Dat deed in die fase Almkerk wel (1-0). Ook net na rust kreeg WNC mogelijkheden op de gelijkmaker. Tegen de verhouding in nam de thuisclub verder afstand (2-0) waarna Willem-Paul van der Heyden een strafschop benutte (2-1). De hoop op een betere afloop verdampte snel omdat Almkerk drie keer het net achter Kaasjager liet bollen. Willem-Paul van der Heyden maakte nog 5-2.