Cambium brengt magazine uit

zaltbommel • Cambium College biedt iedereen die dat wil een gedetailleerd kijkje in de keuken. Deze week verschijnt het Cambium Magazine met daarin onder meer veel interviews met leerlingen en oud-leerlingen.

Ouders van leerlingen uit de groepen 8 in de Bommelerwaard krijgen de primeur. Op de avonden 5 en 6 november ontvangen zij als eersten het magazine 2019/2020 uitgereikt tijdens de jaarlijkse voorlichtingsavonden.

In het magazine vertellen leerlingen over hun ervaringen op en na hun tijd op Cambium College. Het zijn oprechte interviews geworden waarin leerlingen niet alleen vertellen wat ze goed vinden binnen de school maar ook waar er in hun ogen verbeterpunten mogelijk zijn.

Zoals Paloma Blonk die de gemoedelijkheid binnen Cambium prijst, maar hier en daar wel wat meer duidelijkheid op prijs zou stellen.

Of Nick van Wijk - tegenwoordig bekend muzikant - die eerlijk uitkomt voor een vergrijp maar tot op de dag van vandaag plezier heeft van de straf die hij indertijd van zijn mentor kreeg.

Tijdens de voorlichtingsavonden informeert Cambium College de ouders van leerlingen uit de groepen 8 van de basisscholen uit de regio over de mogelijkheden in de brugklassen en daarna. Cambium verzorgt onderwijs binnen het vmbo (bb, kb, tl), havo en vwo.