• Anne Schuurmans (links) en Monique Gewin.
• Anne Schuurmans (links) en Monique Gewin. Foto: Lya Cattel

Open dag Puur Gewin en Dermadiq

zaltbommel • Iedereen die zin heeft in 'een cadeautje voor de huid' moet vooral op 3 november naar de open dag van Puur Gewin en Dermadiq komen.

Adviezen en demonstraties van een schoonheidsspecialiste, huidtherapeute en visagiste. Persoonlijk make-upadvies, een zelfbruinerdemo én een goedgevulde goodiebag voor de eerste bezoekers. Te mooi om waar te zijn? Niet op zaterdag 3 november.

Schoonheidsspecialiste Monique Gewin van Puur Gewin en huidtherapeute Anne Schuurmans van Dermadiq Huidtherapeuten houden open dag in hun praktijkruimte in het Integraal Gezondheidscentrum op De Virieusingel 8 in Zaltbommel.

Monique geeft informatie over Dermalogica, een van de merken die zij gebruikt. Een vertegenwoordigster laat met een korte behandeling zien wat haar mooie merk te bieden heeft.

Anne vertelt wat een huidtherapeute kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan oedeemtherapie of acnébehandelingen, maar ook aan het verwijderen van ongewenste haargroei, pigmentvlekken, vaatproblemen en tatoeages door middel van laserbehandelingen.

Een visagiste van make-upmerk Mineralogie vertelt over de laatste trends en geeft gratis een persoonlijk make-upadvies. En voor wie in de winter ook graag op een gezonde manier een zomers kleurtje wenst, is de zelfbruinerdemo van het merk Marc Inbane een must.

Adviezen én behandelingen waar je gegarandeerd de winter mee doorkomt, allemaal gratis. En zonder afspraak. Het enige wat de organisatoren vragen, is vooraf aanmelden voor wie kiest voor de Dermalogica-behandeling. Dat kan via 06-13748122.

Belangstellenden zijn van harte welkom op 3 november van 10:00 tot 16:00 uur in het Integraal Gezondheidscentrum Zaltbommel aan de Virieusingel 8.