CDA Melse


Wat is er aan de hand in dat CDA van Zaltbommel? Opeens is Jaco Melse er uit gewerkt en dat verbaast mij zeer. Jaco Melse zelf ook, een veeg teken.

Maar hij blijft wel CDA-lid en wil eventueel zelfs terug komen. Op de website van het CDA staan foto's waar Melse nog niet afgeknipt is. De christelijke democratische webmaster is dus niet erg bij de tijd of weet wat er komen gaat. Een veeg teken.

Dat niemand duidelijk zegt wat er aan de hand is, maakt het allemaal nog schimmiger. Het lijkt de oude KVP wel, die konden ook vieze bagger onder hun vrome democratische pet houden!

Maar misschien vergis ik me, misschien weet ik te weinig, misschien heb ik weer eens een grote bek. Maar ik voel nattigheid. En ik neem het de betrokkenen dan ook hoogst kwalijk dat ze zo met deze kwestie omgaan. Zo ga je niet met kiezers om. Niet van je eigen CDA en ook niet van mensen die op een andere partij stemden. Zo ondermijn je de geloofwaardigheid van de regionale politiek. En dat is voor mij een doodzonde. Voor de draad er mee, man en paard noemen.

Ik had me daar bijna op die CDA-club gestemd bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Gelukkig net op tijd het licht gezien, niks veeg!

Johan Cahuzak