• Het Belgische Letz Zeppelin doet Led Zeppelin.
• Het Belgische Letz Zeppelin doet Led Zeppelin. Foto: aangeleverd

Legends of Rock Tribute Festival XXL

kerkdriel • De Kreek maakt zich op voor een nieuwe editie van het Legends of Rock Tribute Festival, op zaterdag 3 november.

De beste internationale tributes van Queen, Muse, U2, Deep Purple, Led Zeppelin, Foo Fighters, Coldplay en Guns N' Roses zorgen vanaf 16:00 uur voor een spetterend Mega Rock spektakel. De lokale muzikale helden van rock coverband The Streets treden op als special guests.

Er zijn twee XL podia, mega lichtshows en veel special effects. De food-area en merchandise stands maken dit unieke indoorfestival helemaal compleet.

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waar hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De bands spelen alle hits en de beste albumsongs. De bands die naar Kerkdriel komen zijn: Miracle (Queen), In the Name of (U2), The Scientists (Coldplay), Muse Experience (Muse), Stormbringer (Deep Purple), Letz Zeppelin (Led Zeppelin), Monkey Wrench (Foo Fighters) en Slash N' Roses (Guns N' Roses). Ook de eigen Kerkdrielse No Ordinairy Rock Coverband The Streets treedt op. Zij wonnen de finale van The Clash of the Cover Bands in poptempel Paradiso in Amsterdam in 2017.

De optredens beginnen om 16:00 uur, de deuren gaan om 15:00 uur open. Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kassa. Kaarten zijn te koop bij alle Primera filialen, bij De Kreek, De &Shop in Kerkdriel en Coop den Boer in Rossum. Ook zijn kaarten te koop via:

q www.legendsofrocktributetour.com