Clubkampioenen GTV Ammerzoden

ammerzoden • Op zaterdag 27 oktober gaan de turners en turnsters (selectie, jong-talenten en recreanten) van gym- en turnvereniging Ammerzoden hun kunsten laten zien. Publiek is vanaf 9:00 uur van harte welkom in sportzaal De Treffer in Ammerzoden. Het programma start met de allerkleinsten en sluit af met de selectiemeiden. Rond 14:00 uur hoopt de club bekend te maken wie zich Clubkampioen 2018 mag noemen.

Chocolaatjes voor scheidsrechters

ophemert • De week van 6 t/m 14 oktober is door de KNVB uitgeroepen tot week van de scheidsrechter. Ook voetbalvereniging Ophemert heeft hier gehoor aangegeven en hun scheidsrechters dat weekend met een doos chocolade bedankt voor hun tomeloze inzet.

DSC haalt uit

kerkdriel • DSC haalde zondag lekker uit tegen Wilhelmina: 4-0 winst. "Een mooie zege", vond ook trainer Roland Timmermans. De wedstrijd werd in het laatste kwartier van de eerste helft beslist. Binnen een mum van tijd tilden Tim Essing en Martijn Veldhuis (2x) de stand van 0-0 naar 3-0. Timmermans: "Dat was natuurlijk heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat. En tien minuten na rust was het helemaal gelopen toen Martijn Veldhuis de 4-0 maakte." Timmermans zag dat Wilhelmina vooral tegen zichzelf speelde. Maar dat deed niets af aan de DSC-zege. "Een belangrijke winst voor ons. Nu kijken of we de lijn vast kunnen houden", aldus Timmermans. Zondag volgt de derby tegen Hedel.

Kerkwijk stunt

lexmond • Lekvogels en Kerkwijk zorgden voor een knotsgekke score. Na een ruststand van 4-1 eindigde het duel in 5-5. "Ja, wat moet ik er van zeggen", was Kerkwijk-leider Marc de Bijl na afloop nog een beetje beduusd. "Voor rust had het wel 10-1 kunnen zijn voor Lekvogels", keek hij terug. Jorel Helderman scoorde twee keer. Via Bart de Waal (2x) en Michel van de Hanenberg werd het onmogelijke toch bewaarheid.