Zuilichem wint lauw duel tegen Well

well • In een niet hoogstaande wedstrijd in Well trok Zuilichem met 2-1 aan het langste eind. De ploeg van trainer Nabil Bouchlal zette daarmee weer een stapje in de richting van de top vijf terwijl de mannen van Edwin van de Braak op de voorlaatste plaats blijven postvatten. "Een punt had verdiend geweest", vond Van de Braak. "We misten onze spits Dennis Bracht en op doel stond derde keeper Leon Pigmans, die het overigens prima deed." Zuilichem-leider André van Veen zag dat zijn ploeg zo'n zeventig procent balbezit had. "Desondanks konden we maar weinig creëren." Alle doelpunten vielen na de thee. Ronnie Engelenburg kopte voor Zuilichem eerst nog op de lat. De bezoekers telden 'm al maar de scheidsrechter had niet kunnen constateren of de bal over de lijn was geweest. Max van Zanten zorgde vervolgens alsnog voor de 0-1. Tien minuten voor tijd leek het pleit beslecht dankzij een treffer van Peter van der Laar. In blessuretijd kwam Well via Niels Kraay nog terug tot 1-2.