Afbeelding
Foto: aangeleverd

Ker-Rolls negende op WK rolschaatsen

kerkdriel/vendee • De Ker-Rolls gingen voor de ervaring van het meedoen aan het WK kunstrolschaatsen; echte verwachtingen over de uitslag waren er niet. Hoe mooi is het dan als je als beste Nederlandse ploeg terecht komt op een negende plaats op de wereldranglijst. Uit maar liefst 35 landen kwamen duizend van de beste rolschaatsers ter wereld naar het wereldkampioenschap in de Franse Vendée. Zeventien daarvan kwamen uit Kerkdriel en omstreken. Een geweldig spektakel en goed voor de saamhorigheid. Gezamenlijk met supporters in één groot huis hebben ze genoten van dit weekend, en wie niet mee kon heeft het allemaal live kunnen volgen op een professionele livestream. Zondagavond is de gehele ploeg weer veilig thuis aangekomen, en dinsdag gaan ze gewoon weer verder met trainen voor de Kerstshow op 21/23 december en de NK-show eind januari.


Code Geel bij TV Huros

rossum • De winnaars van het Druppelstoernooi bij tennisvereniging Huros in Rossum kunnen terugkijken op een zonovergoten finaleweekend. Hoewel het thema van het veertiendaagse open toernooi 'Code Geel' was, heeft het weer zich twee weken lang van zijn beste kant laten zien. Lekkere hapjes en een behandeling door 'clubmasseur' Hans van Ooijen maakten het feest compleet.


Isa eerste met Cream On Top

velddriel • Afgelopen zaterdag reed Isa van Dalen met haar pony Cream On Top in Velddriel. In de klasse M2 Pony's behaalde ze een eerste plaats met 185 punten.


Demo's Body-Fit

bommelerwaard • In de week van 22 oktober geeft sportvereniging Dancesation demonstraties Body-Fit. Dit is een combinatiecursus met aerobic, burn workout, zumba fitness, figuurverbetering en conditietraining. De demonstraties zijn op maandag om 18:30 uur in het Cambium aan de Courtine in Zaltbommel en om 20:00 uur in sportzaal De Hooge Wal in Hedel, dinsdag om 19:10 uur in De Maayenbogerd in Aalst, woensdag om 19:00 uur weer in de sportzaal van het Cambium en op maandag tot en met donderdag onder schooltijd in Nieuwaal. Info: 0418-564056 of:

q www.bodyfitbommelerwaard.nl