Roda Boys rekent af met oude concurrent

aalst • Waar Roda Boys vorig seizoen nog een pijnlijke en zeer kostbare 1-2 thuisnederlaag leed tegen Pelikaan, was de ploeg uit Aalst zaterdag met een 3-1 overwinning wel aan de winnende hand. Roda Boys opende de score op het eigen sportpark De Maaskant binnen no-time; al na 45 seconden lag de 1-0 in het netje. Martijn de Wildt tekende daarmee alweer zijn vierde treffer in drie wedstrijden aan, na de hattrick van vorige week bij Drechtstreek. Na die pikstart liet Roda Boys het wat op zijn beloop, maar ondanks dat wist Nils Loef na 25 minuten voor de 2-0 te zorgen. Pelikaan deed voor rust nog iets terug met de 2-1, om vervolgens in de tweede helft toch de onderliggende partij te zijn. Loef was de enige die in het restant één van de vele kansen wist te benutten en zo de 3-1 overwinning veilig stelde. Net als een week geleden had ook dit keer de score hoger uit moeten vallen, vond trainer Frank Brands: "Zonder goed te voetballen hebben we weer heel veel kansen gecreëerd om de score uit te breiden."