Sneeuwfitlessen in Zaltbommel

zaltbommel • Vanaf maandag 1 oktober beginnen de sneeuwfitlessen van de Nederlandse Skivereniging. Deze zullen elke maandagavond gehouden worden in de sportzaal aan de Klipperstraat in Zaltbommel. Van 20:30 tot 21:30 wordt onder begeleiding van een skidocent op een gezellig manier aan de conditie gewerkt. Meer informatie via Nicolette de Koning: 06-20340950 of koning.nicolette@xs4all.nl.

q www.skivereniginggroterivieren.nl


Bootcamp in Akwamarijn

zaltbommel • Zwemvereniging Zaltbommel organiseert aanstaande zondag 23 september een bootcamp en waterspelcircuit in zwembad Akwamarijn in Zaltbommel. Kinderen van 6 tot 16 jaar met een zwemdiploma A en B zijn van harte welkom. De kosten voor deelnamen bedragen 2 euro. Aanmelden kan via aczaltbommel@hotmail.com.


Winst voor Corine Bambacht

regio • Corine Bambacht van PSV Bommelerwaard reed zaterdag met haar paard Itrina in Kapel-Avezaath in de klasse M2 paarden mee. Ze won deze met 187,5 punten. Rosanne van Kessel reed ook in Kapel-Avezaath zaterdag. Ze behaalde met haar pony Gaudhy in de klasse M1 pony's een eerste plek met 184 punten.

Isa van Dalen reed afgelopen zaterdag in Asperen in de klasse M2 pony's met haar pony Cream on Top. Ze won er met 205,5 punten.


Twee keer winst voor Judy Borsje

regio • Judy Borsje van Paardensport Loevestein heeft dit weekend twee keer een eerste plaats behaald. In Asperen startte ze in L1 met haar paard Gingerly B. Het duo had twee keer een eerste plaats met 206 en 222,5 punten.
Rijvereniging Paardensport Loevestein is een nieuw opgerichte rijvereniging voortkomend uit de oude vereniging Rodichem en Loevesteinruiters.