'Code geel' bij TV Huros

hurwenen/rossum • Het 'Druppelstoernooi' van tennisvereniging Huros, dat van 1 tot en met 14 oktober duurt, zal dit jaar 'Code Geel' als thema hebben. "Er waait dan een sportieve wind door het complex aan de Maarten van Rossumstraat in Rossum. Balsnelheden van meer dan 100 km/u zullen geen uitzondering zijn. Volgens de Druppelscommissie worden het twee turbulente weken", aldus de organisatie.

Alle tennissers uit de Bommelerwaard en daarbuiten worden opgeroepen om zich samen met hun partner op te geven voor dit 17+ dubbeltoernooi. Dat kan tot uiterlijk 16 september via onderstaande website.

q www.toernooi.nl.


Roeivereniging presenteert zich

regio • Roeivereniging De Hertog presenteert zich tijdens de Open Dag in 's-Hertogenbosch op zondag 16 september 2018. Tijdens dit evenement kan iedereen een kijkje komen nemen: "Iedereen is van harte welkom tussen 11:00 tot en met 15:00 uur om kennis te maken met roeien, onze vereniging en ons bijzondere gebouw. Vaders, moeders, kinderen, opa's en oma's, buren, kennissen, collega's, oud-roeiploeggenoten, vrienden; van jong tot oud. De hele dag is er vrije inloop en is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren stuurman/-vrouw een stukje roeien."

Ter gelegenheid van de open dag worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een roei-instructie voor iedereen vanaf 1.50m, een vrije inloop, Ergometer (roeimachine) kampioenschap, zijn er rondleidingen door het gebouw en de botenloods en wordt er gebungee-roeid.

Actief

Roeivereniging De Hertog is een jonge vereniging, opgericht in 1992, als de honderdste roeivereniging van Nederland. Ondanks een relatief kort bestaan groeit de vereniging hard en is deze uitgegroeid tot een ambitieuze en actieve vereniging met meer dan 400 leden en een vloot van meer dan zestig boten. Meer informatie is te vinden op onderstaande website.

q www.rvdehertog.nl