• John v. Boksel, Simon Oomen, André de Vries, Henri Stork.
• John v. Boksel, Simon Oomen, André de Vries, Henri Stork. Foto: aangeleverd

Veertien acts op Rockketten Festival

hedel • Op de vierde editie van het gratis Rockketten Festival in Hedel, zaterdag 8 september van 13:00 tot 23:00 uur, betreden maar liefst veertien live-bands en acts het podium.

Het publiek kan genieten van een variatie van verschillende acts in de vorm van 50+koor, blaaskapel, soloartiesten en uiteraard de diverse rockbands. De toegang is gratis. Rockketten Festival met als ondertitel 'Rock on the Castle' vindt plaats op de ruïne van Kasteel Hedel in de Kasteellaan.

Het programma is geschikt voor jong en oud, maar niet echt voor de kleintjes. In de middag spelen diverse bands, soloartiesten, 50+koor en Hèls Kaboal (blaaskapel) en s'avonds meer de rock live bands met covers van bekende bands uit de jaren 60 tot en met hedendaagse rock en eigen geschreven nummers. Door medewerking van diverse winkeliers en bedrijven zijn er mooie prijzen bij de grote tombola.

Op het programma staan optredens van: Lack of Time, Bert van de Ven, Township Rebellion, koor Deuterse Mix, Daniël Cane, Hèls Kaboal, Black Sell, We are Hunters, Projectmanager, New Bond, Monique, Ovation Live Music, Solid Sound, en het geheel wordt gepresenteerd door André Bon Apart.

Het festival, initiatief van een van de oprichters Simon Oomen, is uitgegroeid naar een serieus jaarlijks terugkerend geheel. "We proberen iedere keer weer te leren van voorgaande edities en dit te gebruiken voor de verbeteringen van het volgende festival", zegt hij. "Er mag wel wat meer gebeuren in Hedel naast de jaarlijkse paardenmarkt", vindt de organisatie.

Het complete programma en meer informatie staat op:

q www.rockketten.nl