Oefenen en bekeren

regio • De eerste elftallen van de regionale voetbalclubs zijn zich aan het voorbereiden op een nieuw seizoen. Alem lijkt beter in vorm dan Heerewaarden, getuige de uitslag op De Buke van 0-13.

Hedel ging dezelfde zondag op bezoek bij NLC'03 en moest het doen met 4-2. DSC verruilde Kerkdriel een dagje voor Vlijmen, de stand tegen Vlijmense Boys bleef gelijk (2-2).

Zaterdag speelde RKVSC ook gelijk, maar dan bij Sparta'30 (0-0) en won Zuilichem in Gameren van GVV'63 (1-3). Kerkwijk moest in het bezoekende ONI zijn meerdere erkennen (2-5) en DFS-WNC eindigde in 2-2.

Dinsdag 4 september om 20:00 uur staan er weer oefenwedstrijden op het programma. Zuilichem gaat op bezoek bij SVW en Hedel ontvangt GVV'63. HRC'14 reist af naar Kerkwijk.

Bekervoetbal

Zaterdag begint ook het bekerprogramma. Roda Boys speelt om 17:00 uur uit tegen Madese Boys. Nivo Sparta ontvangt dan HVCV en op het sportpark in Waardenburg speelt WNC tegen EVVC. Een week later ontvangt Roda Boys GRC'14. Nivo Sparta en WNC spelen dan uit tegen EVVC en HVCV. Op 15 september treffen deze regioploegen elkaar.

Een overzicht van alle oefen- en bekerwedstrijden en vrijwel alle uitslagen is te vinden op:


q regio-voetbal.nl