Trofeeën verdeeld op Paardendag

ammerzoden • Aan het eind van de Bommelerwaardse Paardendag streden de regionale dagwinnaars om de trofeeën. Deze eindstrijd stond open voor combinaties uit de Bommelerwaard. Kampioen springen bij de pony's werd Marieke Geldof met Fleur van het Gildeland. Bij de paarden was Femke van Loon met Dolce Vita de beste springcombinatie. Bij de dressuurwedstrijden won Zoë van Tiel met Dinky Toy bij de pony's en Jacobine van Gijn met J'Adore (Dressuurstal Van Baalen) bij de paarden. In de categorie dressuur voor recreanten wonnen Rebekka Bout met Gallantte (paarden) en Horus Jansen met Ten Ankers Maurimka (pony's).
De bekers werden vernoemd naar Giel Goesten en Jos dun Arend. Zoë, Femke en Rebekka zijn lid van paardensportvereniging Gelderse Boys.


Zes keer in de prijzen

ammerzoden/woudrichem • Leden van Gelderse Boys kwamen dit weekend onder meer in actie op wedstrijden in Woudrichem. Samantha Wolfert haalde met Jumbo M maar liefst zes prijzen in de klassen B en L1. Femke van Loon werd met Dolce Vita eerste en tweede (klasse M1). In Exloo scoorde Jill Bogers met Zip in de Z1 71.53 procent.


Uitslagen Frits Stehmann Toernooi

zaltbommel • Het Frits Stehmann Toernooi 50+ is weer gespeeld op de Zaltbommelse Tennisvereniging, met ongeveer net zoveel inschrijvingen als vorig jaar. De temperaturen waren heerlijk om in te tennissen. De winnaars zijn:
HD6 Bard Bothe/Jan Nijhof,
DD6 Carianne Egter van Wissekerke/Jacqueline Frieling,
GD6 Marianne Wentholt /Ruud van den Brink,
HD7 Eric van der Donk/Wout van Leerdam,
DD7 Hella Goesten/Elma van Leerdam,
GD7 Marie-Louise Nikolov/Roel de Jong,
HD8 Hans van Bruggen/Bert Hoeflaken,
DD8 Adriana van Emmerik/Arda Roding,
GD8 Lucien Baert/Petra Vos.