donderdag 9 augustus

Daredevils
20:00, Almkerk. Na Serious Request, Paaspop en de Zwarte Cross is de tent van de Zomerfeesten Almkerk nu aan de beurt. Ze knallen door de geluidsbarrière heen en laten, naar eigen zeggen, een spoor van confetti, lege glaze en voldoening achter. Dit jaar voor het eerst op de eerste donderdag tijdens de Zomerfeesten. De officiële opener als het gaat om de artiesten van de Zomerfeesten Almkerk 2018.

vrijdag 10 augustus

Qmusic the Party
21:00, Almkerk. Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor feest. Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ's. Meer informatie:
zomerfeestenalmkerk.nl

zaterdag 11 augustus

Jeu de Boules toernooi
10:00, Oudheusden, Kasteellaan. Jaarlijkse grote toernooi van Jeu de Boules vereniging Allée du Château. Deelnemende verenigingen komen uit Vlijmen, Haarsteeg, Herpt, Drunen, Elshout, Haaren, en Oudheusden. Met grote loterij met mooie prijzen.

Autovoetbal
12:00, Almkerk. Met 10 teams, 10-tallen auto's, 100 strobalen en een ruim 300 kilo wegende rood-wit geblokte bal van een meter hoog zijn alle benodigdheden aanwezig voor een spectaculaire middag voor jong en oud met het autovoetbal in Almkerk. Met nog meer teams dan voorgaande jaren, belooft deze dag nog meer spektakel op te leveren. Meer informatie:
www.zomerfeestenalmkerk.nl

Zeroes Night
21:00, Almkerk. Deze avond tijdens de Zomerfeesten Almkerk worden bezoekers meegenomen naar de beginjaren van het millennium. Toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 hadden. Pop, indie, dance of early urban. De Dj's draaien alle hits van de jaren nul aan elkaar tot één dampende dansavond. Met ook: Lasgo & Anna Grace, Yes-R, Jody Bernal en Johean & Moark.

zondag 12 augustus

De Troubabrours
13:00-17:00, Gorinchem, Theater Het Zevende Huis. Culturele Route met o.a. optreden van De Troubabrours (Frans Lodewijk, Marcus Mulder en Marcel Vaandrager). Muziek, mijmeringen en conference. Wisselende optredens van circa 15 minuten.

Tentdienst
18:30, Almkerk, feesttent. In de zomerweken zal de tentdienst in Almkerk weer plaatsvinden, de tent is open van af 18:15 uur. Spreker is Jeroen Dorstijn van Compassion. Thema: 'Gods hart, jouw hart'. Muziek wordt verzorgd door de Summer Worship Band.

maandag 13 augustus

Drive-In bioscoop
20:30, Almkerk. Heerlijk vanuit je auto naar een enorm scherm kijken op het veld naast Iveco Schouten aan de Waardhuizenseweg. 145 vierkante meter groot scherm. Voor de mensen die gewoon willen genieten van een hapje en een drankje is er ook een sfeervol terras aanwezig. De film zal starten zodra de schemering begint te vallen.

dinsdag 14 augustus

Repair Café
9:30-11:30, Almkerk, Kringloopcentrum Altena. Kapotte spullen laten repareren en herstellen. Deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Weggooien? Mooi niet. Deelname kost een vrijwillige bijdrage.

Autopuzzelrit
18:00, Almkerk. Goed met puzzelen en/ of heerlijk om een rondje te rijden door de pittoreske landschappen? Dan is daar de vertrouwde Autopuzzelrit van de Zomerfeesten Almkerk. Meer informatie: zomerfeestenalmkerk.nl

Fietspuzzelrit
18:00, Almkerk. Het oude, vertrouwde concept dat al verschillende jaren op het programma van Zomerfeesten Almkerk staat, is er dit jaar weer bij. Een route die deelnemers langs de mooiste plekjes van de omgeving brengt, voorzien van een cryptische routebeschrijving en vragen waardoor ogen goed op, maar vooral langs de weg gehouden moeten worden. Kortom: de fietspuzzelrit.

Bingo
19:00, Almkerk, Het Verlaat. De koffie en thee zullen dit jaar weer klaarstaan bij de bingo tijdens Zomerfeesten Almkerk. Net als de vele leuke prijzen.

woensdag 15 augustus

Beachvolleybal
18:45, Almkerk. Beachvoleybaltoernooi tijdens de Zomerfeesten in Almkerk. Inschrijven is niet meer mogelijk omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Meer informatie: zomerfeestenalmkerk.nl

donderdag 16 augustus

WC Experience
21:00, Almkerk. Braborock sinds 1989 met de WC Experience! Nummers van internationaal allure voorzien van 'n Brabantse onzintekst, eigen nummers met 'n hoog rockgehalte, polka's en inhakers.

vrijdag 17 augustus

Dave Roelvink
21:00, Almkerk. Na het grote succes van vorig jaar, zal ook dit jaar de tent in Almkerk gevuld worden met de lekkerste beats voor de jeugd. Met eerst De Lievelings DJ's van Je Zusje, vervolgens Dopebwoy en als afsluiter: Dave Roelvink. Meer informatie: zomerfeestenalmkerk.nl

zaterdag 18 augustus

Boerenerfdag 2018
10:00, Wijk en Aalburg. Vijftiende editie van de Boerenerfdag, dit jaar bij familie Combee. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen. Zij kunnen zich helemaal uitleven op een springkussen, een prachtig ponyritje maken en konijnen en cavia's knuffelen in de knuffelhoek. De Boerenerfdag is een jaarlijks evenement van ZLTO Altena Biesbosch.

Kijk voor meer activiteiten op: www.hetkontakt.nl