Inbraak bij vv Well

well • Op sportpark De Hoef is maandag op klaarlichte dag ingebroken. Een bijgebouw en het materiaalhok onder de tribune moesten het ontgelden. Op het complex van de vierdeklasser is geen materiaal buitgemaakt, omdat de daders iets na 14:00 uur op heterdaad werden betrapt door een oplettend clublid. Daarop vluchtten de daders razendsnel per auto. Well-voorzitter Adri Sprong koestert nog hoop op gerechtigheid: "Er is heel veel schade gemaakt, het bedrag is nog onbekend. Maar het kenteken van de auto is genoteerd. Misschien dat de politie daar nog iets mee kan."


Almkerker wereldkampioen

almkerk • Luciën de Rade uit Almkerk is in het Italiaanse Cavo Lama wereldkampioen vissen in de categorie U25 geworden. In een tweedaagse wedstrijd, afgelopen vrijdag en zaterdag, wist De Rade 70 vissers uit veertien landen voor te blijven. Tevens wist hij met het landenteam van Nederland goud te pakken en liet hij respectievelijk Engeland en Kroatië achter zich. Luciën de Rade, lid van HSV Groot Woudrichem, vist al geruime tijd aan de Nederlandse top en heeft al vele internationale wedstrijden gevist.


Nieuwe spelers RKVSC

velddriel • RKVSC, dat komend seizoen voor het eerst op zaterdag gaat spelen, heeft nog drie nieuwe spelers aan zich weten te binden. Het zijn Henk Damen, de zanger uit Zaltbommel en die in het verleden nog voor FC Den Bosch uitkwam, de Pool en ex-prof Arkadiusz Wierbzbicki en Nassir Belkacem, die overkomt van CHC. De ploeg uit Velddriel komt in het nieuwe seizoen uit in de 4e klasse D met onder meer Brakel, Kerkwijk, Well en Zuilichem als tegenstanders.


Vloggen voor Regio-Voetbal

regio • Je eigen voetbalvlog op onze website Regio-Voetbal. Het zou komend seizoen zomaar kunnen! Regio-Voetbal is er afgelopen seizoen mee gestart vloggers een podium te geven. Aanmelden: info@regio-voetbal.nl.