• Jaap Breugem was vijfenhalf jaar directievoorzitter van Rabobank Bommelerwaard en werkte in totaal bijna dertig jaar bij de Rabobank.
• Jaap Breugem was vijfenhalf jaar directievoorzitter van Rabobank Bommelerwaard en werkte in totaal bijna dertig jaar bij de Rabobank. Foto: RIJK IN BEELD

Jaap Breugem vertrekt bij Rabobank

zaltbommel • Directievoorzitter Jaap Breugem gaat Rabobank Bommelerwaard verlaten. Per 10 september wordt hij senior manager van Achema Agro en directeur van Hagelunie,

Breugem heeft ruim bijna dertig jaar bij Rabobank gewerkt, waarvan de laatste vijfenhalf jaar bij Rabobank Bommelerwaard. John van Meeteren, voorzitter Raad van Commissarissen: "Jaap is een betrokken en professionele bankier die heeft bijgedragen aan een leefbare, duurzame en vitale Bommelerwaard. Hij heeft een groot aandeel gehad in het feit dat we een zeer goed presterende lokale Rabobank zijn en een vooraanstaande positie hebben verkregen én gehouden. Met kennis, ervaring en toewijding heeft hij leiding gegeven aan onze Bommelerwaardse bank. Zeker de laatste jaren is er veel veranderd wat onder leiding van Jaap vormgegeven is."

Jaap: "Ik ben er trots op dat ik heb kunnen bijdragen aan een bank waarin we door goed samenwerken in een sterkere lokale leefomgeving hebben geïnvesteerd. Het is een bijzonder actieve regio qua samenwerking, ondernemerschap en betrokkenheid. Dat ga ik missen. Nu is het tijd om de bakens te verzetten."

Vanaf 10 september tot aan de voorgenomen samenvoeging met Rabobank Altena per 1 december 2018 zal directeur Bedrijven Ruud Gommers de functie van directievoorzitter op zich nemen.