Afbeelding
Foto: aangeleverd

Stroomversnellingsdag op Loevestein

POEDEROIJEN • Op Slot Loevestein vindt op donderdag 20 september van 9:00 tot 17:00 uur de eerste Stroomversnellingsdag plaats.

De dag is bedoeld voor ondernemers in de Bommelerwaard, die verder willen komen met hun idee of bedrijfsvoering. De dag is een initiatief van de 'Zaakversnellers', een samenwerkingsverband van zes bedrijven met binding met de Bommelerwaard. Deelname is gratis, aanmelden kan tot 31 juli.

"De Stroomversnellingsdag is ontwikkeld om het ondernemerschap en het innovatievermogen van de Bommelerwaard te benutten en te verhogen", vertelt Roelof van den Oever van Bureau van den Oever, een van de initiatiefnemers. "Deze dag, gevuld met workshops, helpt ondernemers om een goed idee om te zetten in een concreet plan. De deelnemers krijgen feedback van lokale specialisten op het gebied van innovatie, subsidie, marketing en juridische, financiële en administratieve aspecten."

De begeleiding tijdens deze workshopdag ligt in professionele handen van Hello New Day, Rabobank Bommelerwaard, WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs, Bureau van den Oever, Innovencio en STIPT. advocaten.

Voorafgaand aan de workshopdag worden de deelnemers voorbereid, zodat ze optimaal aan de Stroomversnellingsdag mee kunnen doen. Na afloop kan er een follow up plaatsvinden van acties door lokale partners en een eventuele begeleiding door partner Hello New Day.

Aanmelden kan via e-mail: info@dezaakversnellers.nl of:

q www.dezaakversnellers.nl