PSV De Bommelerwaard

gameren • Anne van Vendeloo startte dinsdag 26 juni met haar pony Fiene van t' Heust in Dongen. In de klasse L1 behaalde het duo van paardensportvereniging De Bommelerwaard uit Gameren een eerste plaats met 195,5 punten en een tweede plaats met 187,5 punten.


Hedel-speler trekt overschrijving in

hedel/aalst • Roda Boys presenteerde hem medio mei als zevende aanwinst, maar Sander van Wijnen heeft toch besloten om Hedel trouw te blijven. De 20-jarige aanvallende middenvelder wilde volgens de Aalsterse TC graag een stapje hogerop en zag in Roda Boys een prima stap in zijn carrière. Desalniettemin is Van Wijnen op zijn beslissing teruggekomen.

Ontwikkeling

Hij ging daarbij naar eigen zeggen niet over één nacht ijs: "Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter is om nog een jaartje bij Hedel te blijven. Ik heb er goed over nagedacht, dit is een bewuste keuze voor mijn ontwikkeling. Zeker aangezien we nu gepromoveerd zijn."

Na een spannende titelstrijd in de vijfde klasse ging OSC'45 er uiteindelijk met het kampioenschap vandoor, maar in de nacompetitie wist Hedel wél promotie veilig te stellen. De 4-0 thuiszege en de kleine 2-4 nederlaag in het tweeluik met Berkdijk waren genoeg om dat te realiseren.


Uitslagen PSV Gelderse Boys

ammerzoden • Afgelopen week werd door leden van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden de laatste selectie kring Hart van Brabant verreden te St.Michielsgestel. De uitslagen waren als volgt: Viertal paarden kl.M Femke - Cindy - Manon - Lianne el Britt 210 en naar BK. Springen 2e Anouk de Looijer cat. C kl. BB. Dressuur 2e Jill Bogers met Zip cat. DE kl. Z2, naar BK. Elles Deckers met Undercouver cat. DE kl. B 190¾ naar BK ook met Generaal cat. B kl.M1. Michelle Kras cat, DE M2 en Maud van Mil cat. DE M1 naar BK. Anouk de Looijer Yenti 182¼ met Cinderlla 182¾.