Clubkampioenen DIO Gameren

gameren • Sportvereniging DIO in Gameren hield zaterdag de clubkampioenschappen in de sportzaal te Gameren. Eerst mochten de kleuters laten zien wat ze konden, daarna volgden de meisjes- en jongensgroepen. De selectie sloot de kampioenschappen af. Samen met een aantal sponsors (Den Eelder, Bakkerij van Keulen en Kant 35B) werd er ook nog een succesvolle loterij opgezet. Clubkampioen bij de meisjes werd Romy van de Werken, bij de selectie Jasmine van Alphen en bij de jongens Jorn Jansen.


Oefenwedstrijden

regio • Het zweet van de afgelopen voetbalcompetitie is nog maar net opgedroogd of sommige eerste elftallen beginnen alweer aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. In elk geval speelt Nivo Sparta op woensdag 8 augustus om 19:00 uur in Zaltbommel een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. Op dinsdag 14 augustus staat een ontmoeting tussen Brakel en SVW gepland, aanvang 20:00 uur. Zaterdag 18 augustus om 14:30 uur oefent Nivo Sparta thuis tegen VVGZ en Roda Boys tegen Vriendenschaar. Kerkwijk ontvangt dan Sparta'30 en Brakel gaat om 16:00 uur oefenen bij RKSV Boxtel. Sparta'30 komt dinsdag 21 augustus weer naar de Bommelerwaard voor een treffen met Brakel (19:30 uur). Een half uur later speelt Roda Boys bij Altena, WNC bij DHSC, Nivo Sparta bij Top Oss en Well bij Almkerk 2. Zaterdag 25 augustus doet Roda Boys mee aan het Bruse Boys Grevelingentoernooi en gaat Nivo Sparta oefenen tegen Nieuw-Lekkerland.
Regio-Voetbal zal weer een overzicht van het oefenprogramma publiceren. Wedstrijden doorgeven liefst via e-mail: info@regio-voetbal.nl.