• Ook vorig jaar was FC de Rebellen erbij
• Ook vorig jaar was FC de Rebellen erbij archieffoto: Lya Cattel

Villa Pardoesdag bij GVV'63 Gameren

gameren • Op de velden van voetbalvereniging GVV'63 in Gameren wordt zaterdag 23 juni voor de achtste keer de jaarlijkse 'Villa Pardoesdag' gehouden.

Doel van de dag is natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor Villa Pardoes. De sprookjesachtige vakantieverblijf biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend, ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een onvergetelijke gratis vakantie. Voor kinderen, die dolgraag eens aan iets anders willen denken dan hun ziekte. En voor broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma's, die samen willen genieten van een onbezorgde week.

Op het programma van de Villa Pardoesdag staan onder andere een wandeltocht, een fiets/wielertocht, een obstakelrun en een sponsorloop. Inschrijven kan nog via: info@villapardoesdag.nl

FC de Rebellen

Net als voorgaande jaren komt ook dit jaar FC de Rebellen om mee te doen aan het 7 x 7 toernooi voor voetbalteams uit de regio, bedrijven of vriendenteams. Dat is voor de deelnemers een unieke kans om te voetballen tegen oud-internationals zoals Martijn Meerdink, Sonny Silooy, Glenn Helder, Jan Kromkamp, Luc Nillis, Gilles de Bilde of andere ex-profs zoals Leo Alkemade, Leo Koswal, Marcel Meeuwis, Patrick Pothuizen, Dennis Gentenaar of Stefan Postman.

Aan het eind van de dag is de jaarlijkse veiling van bijzondere items, zoals een VIP arrangement bij Ajax, een bloemen abonnement, een loopfiets en een overnachting in Friesland bij een B&B.

q www.villapardoesdag.nl