Samengesteld koor voor kerstconcert

gameren/nederhemert • Fanfarecombinatie Prinses Juliana-Concordia geeft op 22 december in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel een concert met een groot samengesteld koor, samen met gospelkoor His Voice uit Alblasserdam. Bent of kent u iemand die graag zingt en gewend is om in een koor te zingen? Het programma is afwisselend, maar blijft passend in de sfeer van de kerk. Nederlandstalig wordt afgewisseld met Engelstalige muziek. Deelnemers kunnen zich tot 1 juli aanmelden via: kerstcie2018@gmail.com De koorleden gaan zelf hun stukken instuderen, het is nog niet bekend of er repetities komen met alleen het koor. Wel komen er repetities met het orkest samen.


Gespreksgroep mantelzorgers

zaltbommel • Stichting Welzijn Bommelerwaard houdt donderdagochtend 19 juli een gespreksgroep voor mantelzorgers. De bijeenkomst vindt plaats in Huiskamer De Schans aan de Poort 1. Mantelzorgers zijn welkom en kunnen ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Deelname is gratis, aanmelden kan tot 18 juli bij ouderadviseur Jacomien de Bruin: 0418-634231 of jdebruin@welzijnbommelerwaard.nl


Rob Reis exposeert in De Leyenstein

kerkdriel • Levenskunstenaar, beelddenker en hondenman Rob Reis exposeert in augustus en september in kulturhus De Leyenstein. De in Zaltbommel geboren kunstenaar schildert intuïtief met heldere kleuren en strakke lijnen over alles wat zijn gedachten doorkruist. Vrouwen, honden en katten zijn geliefde onderwerpen. Met een sprankje humor verbeeldt hij serieuze onderwerpen. Meer informatie: 0418-638638 of leyenstein.programmaraad@brabantzorg.eu


Terras Wereldwijd op 'Op d'n Delkant'

kerkdriel • Op de Jaarmarkt 'Op d'n Delkant' in Kerkdriel staat zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00 uur een 'Terras Wereldwijd', onder het motto 'Greet, Meet and Eat'.. Hier kunnen bezoekers elkaar ontmoeten, kennis maken met elkaar, samen muziek maken en proeven van wereldwijde lekkernijen. Er is muziek uit verschillende culturen en bezoekers kunnen ook zelf iets laten horen, zien of presenteren. Het 'Terras Wereldwijd' is een initiatief van de Protestantse Kerk Kerkdriel, Stichting Kompas en Vluchtelingenwerk. Meer informatie: 06-44614237 of 0418-641743.

q www.protestantsekerkkerkdriel.info


Vrouwen en Kunst

zaltbommel • In het kader van de Bommelse Kunstroute zijn op woensdag 27 juni van 9:00 tot 11:30 uur vrouwen van harte welkom om in de Gasthuiskapel met kunstenaars creatief aan de slag te gaan. Vanaf 9:00 uur staat de koffie klaar, aanmelden hoeft niet, deelname is gratis. De ochtend is georganiseerd door Stichting Kompas in samenwerking met de Bommelse Kunstroute. Meer informatie is verkrijgbaar bij Joke Verkuijlen: 06-44614237 van Stichting Kompas of bij Sabine Vess van de Kunstroute.

q www.bommelsekunstroute.nl

q www.kompasbommelerwaard.nl