Willem-hein (in het rood) is net tot winnaar uitgeroepen
Willem-hein (in het rood) is net tot winnaar uitgeroepen H g Bruijgom

Willem-hein Bruijgom bokskampioen

zaltbommel • Willem-hein Bruijgom uit Zaltbommel is zaterdag in Rotterdam Nederlands jeugdkampioen boksen in het zwaargewicht geworden. Vanaf de eerste seconde liet hij zien waarvoor hij gekomen was. Winnen, en het liefst op KO. Dit lukte niet, hoewel het niet veel scheelde. De jury wees Willem-hein alle drie de rondes als winnaar aan, waardoor hij de maximale score behaalde van 3-0 en tevens de titel kampioen van Nederland.


HRC'14 praat leden bij over nieuw complex

hurwenen • Het bestuur van voetbalvereniging HRC'14 nodigt de leden uit voor een informatieavond op vrijdag 22 juni om 20:00 uur in de kantine in Hurwenen. Op de agenda staat onder meer het nieuwe complex van de fusieclub.


Suces voor spring- en dressuurtalenten

rosmalen/ammerzoden • Leden van Gelderse Boys deden mee aan selectiewedstrijden in Rosmalen. Anouk de Looijer haalde met Cinderella een eerste prijs bij het springen en dat gold ook voor Michelle Kras met Caprice. Michelle werd ook eerste bij de dressuur. Elles Deckers werd met Undercover eerste en tweede en met Generaal derde. Jill Bogers werd met Zip derde. Met Harley werd ze in Etten-Leur tweede. In Kaatsheuvel werd Nina Verheijen twee keer eerste met Darwin.