• De hiphopcrew van DDC werd zondag kampioen.
• De hiphopcrew van DDC werd zondag kampioen. Foto: aangeleverd

DDC geeft dansvoorstelling 'Kracht'

zaltbommel • De dansers van Djazz Dance Centre (DDC) staat op zaterdag 16 en zondag 17 juni op de planken van theater De Poorterij met de nieuwe voorstelling 'Kracht'.

De tweejaarlijkse productie onder leiding van Mees Heijman omvat vier voorstellingen, waar maar liefst driehonderd dansers van jong tot oud aan meedoen. De voorstelling 'Kracht' gaat over een reis van vier symbolische krachten: verlangen, weerstand, vechten en doorzetten.

Het team van DDC heeft de afgelopen jaren laten zien gevarieerde en pakkende voorstellingen neer te kunnen zetten. De voorstelling is dan ook niet alleen interessant voor familie en vrienden van de deelnemende dansers, maar ook voor liefhebbers van dans, kunst en cultuur.

De voorstelling op zaterdag 16 juni om 19:00 uur is al uitverkocht. Voor de voorstelling om 14:30 uur zijn nog wel kaarten beschikbaar via de website. Ook voor de voorstellingen op zondag 17 juni om 12:00 en 15:30 uur zijn nog kaarten te koop.

NK Hiphop

De Hiphopcrew 'Out of the Box' van Djazz Dance Centre uit Zaltbommel is zondag eerste geworden op het NK Hiphop & Streetdance in Wageningen. De coaches Mees Heijman en Jayd Barbosa maakten een choreografie waarmee 'Out of the 'Box' zich plaatste voor het NK tijdens een voorronde georganiseerd door 'Shell we Dance'.

Ook dit seizoen traint dans- en balletstudio DDC de hiphopcrew getiteld 'Out of the Box'. Deze groep verzorgt optredens en doet mee aan demonstraties en wedstrijden.

q www.djazzdancecentre.nl