Afbeelding
Foto: Janneke boogaard

Inloopavond over inrichting Beersteeg-West

zaltbommel • De gemeente Zaltbommel presenteert op dinsdag 15 mei de plannen en de beoogde inrichting voor het gebied Beersteeg-West.

Bewoners uit de gemeente droegen diverse initiatieven aan voor dit gebied. Dit zijn een hospice, woningen met atelier en een stadstuinderij. Deze initiatieven kregen een plek in het plan.

In het plan is ook de aanleg van een half verharde parkeerplaats opgenomen. Die kan gebruikt worden als het hoog water is of bij grote evenementen in de binnenstad.

Inloopavond op 15 mei

De inloopavond op dinsdag 15 mei duurt van 19.00 en 20.30 uur in het clubgebouw van hengelsportvereniging Nieuw Leven, Beersteeg 4a in Zaltbommel.

In het plan is rekening gehouden met de randvoorwaarden van het gebied en met wensen vanuit de meedenkavond van 29 november 2017. Vertegenwoordigers van de gemeente en ontwerpbureau Nieuw Blauw zijn aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Betrokkenen die op de hoogte willen blijven van het project krijgen het plan voor de inrichting en een korte toelichting per mail van de gemeente. Aanmelden voor deze mail en verdere updates over het project kan via beersteegwest@zaltbommel.nl onder vermelding van 'Aanmelding mailing Beersteeg-West'. Vermeld daarbij naam en e-mailadres.

Aanmelden voor updates over het project kan ook op de inloopavond in het clubgebouw van Nieuw Leven.