• Vrijdag 25 mei is er 's avonds een barbecue-event.
• Vrijdag 25 mei is er 's avonds een barbecue-event. Foto: aangeleverd

Partyservice Versluis houdt open dag

nederhemert • BBQkampioen en Party Service Versluis houden op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei open dag. Bovendien kunnen belangstellenden op vrijdag avond genieten van een mooie avond onbeperkt eten en drinken.

Vrijdag 25 mei komen ook de groepen 5 tot en met 8 van basisschool De Wegwijzer kennismaken met het bedrijf van Arinda Krielaart en haar vader René Versluis. De kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd, ze gaan een schortje oppimpen, kunnen meedoen aan 'worst happen' en krijgen een rondleiding. "En ze gaan hun eigen barbecuespiesje maken", vertelt Arinda. "Die ze natuurlijk daarna zelf op de barbecue kunnen bakken."

Beleef de Zomer BBQ

Het avondprogramma bestaat uit een barbecue-event, de 'Beleef de Zomer BBQ'. "Hier kan iedereen kennismaken met de BBQkampioen en met het luxe concept van de party service", vertelt René. Voor 25 euro per persoon kunnen de gasten van 18:00 tot 24:00 uur onbeperkt eten en drinken. De hele avond worden er demonstraties gegeven. De professionele 'braadmeesters' staan achter de barbecues en ook de 'Slingerbarbecue' is in gebruik. "Dat is echt een belevenis", vinden vader en dochter. "Er worden grotere stukken gebraden zoals lamsrack, picanha en gerookte zalm."

Het barbecue-event vindt plaats op het terrein van Versluis aan de Ambachtshof in Nederhemert, in tenten van Van Rijswijk Verhuur. HF Soundsystems zorgt voor het perfecte geluid en er is ook livemuziek. Op het programma staat verder een bierproeferij van het Italiaanse biermerk Poretti en wie het leuk vindt, kan meedoen aan de biertapwedstrijd. Met de open dag en beleef-avond wil Versluis laten zien wat het bedrijf allemaal te bieden heeft. "Van een compleet verzorgde barbecue tot écht iets aparts, een compleet avondje uit bij je thuis, met onbeperkt drinken, heerlijke bijgerechten en een braadmeester die zorgt voor het perfecte stuk vlees", aldus Versluis.

Voor meer informatie en reserveren van het barbecue-event: 0418-674032 of info@partyserviceversluis.nl