Well verslaat Kerkwijk nipt in kelderderby

kerkwijk • Het is Kerkwijk zaterdag in de derby tegen Well niet gelukt de laatste plaats te verlaten. Well had het in het begin bijzonder moeilijk en mocht doelman Nick van Hemert danken dat hij meermaals reddend optrad, maar na iets meer dan een kwartier was de 1-0 van Jur van Haaften een feit. Toch kwam Well voor rust nog langszij door een benutte strafschop van Christiaan Blom. Drie minuten voordat de reguliere speeltijd was verstreken, kopte Bracht zijn eerste competitietreffer van het seizoen tegen de touwen. Veel tijd om van de overwinning na te genieten had Well overigens niet; op dinsdag stond het thuisduel met ASH op het programma. De uitslag van die wedstrijd was nog niet bekend bij het ter perse gaan van deze krant. Kerkwijk-trainer Hans van Gameren zag zijn ploeg aanspraak maken op meer: "We hebben hele goeie kansen laten liggen om van 1-0 uit te lopen naar 3-0. Je krijgt vlak voor tijd het deksel op de neus. Dat doet pijn, maar ik kan alleen maar een groot compliment geven aan die jonge gastjes."