Oranjevereniging verkoopt vlaggen

rossum • Oranjevereniging Rossum verkoopt zaterdag 14 april in een kraam bij Coop Den Boer vlaggen, vlaggenstokken, muurhouders en wimpels. Met deze 'vlaggenactie' hoopt de Oranjevereniging dat meer inwoners van het dorp op Koningsdag de vlag uithangen. Een complete set kost 15,00 euro inclusief één jaar lidmaatschap van de vereniging. Vrijwilligers komen de houders desgewenst ook nog gratis monteren aan de gevel. De onderdelen zijn ook los van elkaar te koop.
Tijdens de verkoop van de vlaggen, kunnen mensen ook reserveren voor het 'koninklijk lunchdiner' op Koningsdag. Die lunch, in het slotpark, is georganiseerd in samenwerking met Hotel Restaurant de Gouden Molen, Bistro In Petto, brood- en banketbakkerij Ruud & Chantal Gremmee & Zoon en supermarkt COOP Den Boer. Deelname kost 20 euro voor een heerlijk 3-gangen diner plus koffie en thee met toebehoren.
Tijdens de lunch kunnen kinderen zich uitleven op een discospringkussen. Voorafgaand aan het diner verzorgt fanfare Juliana Rossum een concert en aansluitend speelt coverband 'nJoy. Voor deze feestelijke maaltijd, die duurt van 11:30 tot 15:00 uur is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


55-plusreis Rossum-Hurwenen

rossum/Hhrwenen • Op woensdag 23 mei kunnen de 55-plussers uit Rossum en Hurwenen zoals elk jaar weer gezellig een dagje uit. De reis gaat dit jaar naar Limburg. Opgeven en betalen (65,00 euro) kan, zolang er plek is, bij Ria van Lith (0418-662146) of bij Willy de Groot (0418-662143).


Kledinginzameling KOEH

poederoijen • Van 16 tot en met 18 april wordt de kledinginzameling van Kom Over En Help gehouden. Overbodige kleding die niet vuil of kapot is, kan worden ingeleverd bij fa. Bakker aan de Egter van Wissekerkeweg 5 in Poederoijen, liefst in dichtgebonden vuilniszakken.
Meer informatie over de organisatie en de inzameling:

q www.komoverenhelp.nl/kleding