• Present Danger.
• Present Danger. Foto: aangeleverd

Legends of Rock Tribute Tour De Kreek

kerkdriel • Sporthal De Kreek wordt zaterdag 21 april omgebouwd tot Rocktempel voor de internationale Legends of Rock Tribute Tour.

Op dit spetterende Mega Rock Festival spelen de beste rock coverbands de beste tributes van Metallica, AC/DC en Guns N' Roses. Speciale gasten zijn de lokale helden van de rock coverbands The Streets en Vanèges. De organisatie belooft een ultieme beleving met een XL podium, mega lichtshow en veel special effects. "Een aaneenschakeling van dynamische Rockshows", aldus de organisatie. Een internationaal food-eiland, een diversiteit aan merchandise stands, tattoo artist, barbershop maken het indoorfestival helemaal compleet.

De band Pressent Danger is één van de meest gewaardeerde Metallica Tributes van de Benelux en Duitslands. De band heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder The Clash of the Cover Bands. De band High Voltage levert al 19 jaar een authentiek eerbetoon aan AC/DC. De vijf doorgewinterde muzikanten van 'Slah N'Roses' zetten een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als Slash. Rock coverband The Streets uit Kerkdriel won de finale van The Clash of the Cover Bands in Poptempel PARADISO Amsterdam in juli 2017. De band heeft een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Tot slot treden de lokale helden van 'Vanèges' op.

Sporthal De Kreek opent haar deuren om 16:00 uur, het programma start om 16:30 uur. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij De Kreek, De &Shop in Kerkdriel, COOP Den Boer in Rossum of via: www.ab-bookings.nl