DSC verslaat BZS

kerkdriel • DSC heeft zich op eerste paasdag een prima dienst bewezen met een overtuigende 4-0 zege op BZS.

DSC kwam al binnen vijf minuten op voorsprong via een goal van Veldhuis. Vos verdubbelde de marge tien minuten voor rust. In de tweede helft zorgden Hooymans en Coset voor de 4-0 uitslag.

Opsteker

Voor DSC was de zege een flinke opsteker nadat vorige week in Tiel met 2-0 werd verloren van Theole.

Veel tijd om uit te rusten hebben de Kerkdrielenaren overigens niet; donderdagavond gaat DSC op bezoek bij SCI, waar het restant van de op 25 februari gestaakte wedstrijd uitgespeeld zal worden. Er zal in Sint-Michielsgestel rond de 38e minuut worden afgetrapt met een 1-2 stand. Bovendien zal SCI het met negen spelers moeten opnemen tegen de elf van DSC.