• Scheidsrechter Felix liet zich zaterdag opzichtig gelden.
• Scheidsrechter Felix liet zich zaterdag opzichtig gelden. Foto: Gijs van Tuijl

Verliezend GVV'63 ziet rood tegen koploper

gameren • GVV'63 verloor zaterdag nipt van koploper NOAD'32. Daardoor is de spanning in de brede middenmoot van de derde klasse D weer flink toegenomen. Al na vier minuten keek de thuisploeg tegen een 0-1 achterstand aan. Al vroeg in de tweede helft kreeg Daniel Bouma de grootste kans voor de thuisploeg, maar hij miste en kon niet voorkomen dat NOAD de punten mee naar Wijk en Aalburg mocht nemen. Overigens eindigde GVV'63 het duel met acht spelers. Ronald van Wijk en Stefan Blom ontvingen twee keer geel, terwijl Bjorn van Bruchem met direct rood het veld moest verlaten. Volgens GVV'63-trainer Jan van Setten was dat voor een groot deel op het conto te schrijven van leidsman Felix: "Hij nam de hoofdrol op zich. Hij floot heel zenuwachtig en maakte best veel verwarrende beslissingen, voor beide kanten. Dat gaf heel veel irritatie en aangezien het bij mijn spelers allemaal niet erg lukte, werd het er voor ons ook niet beter op. Het zal door die rode kaarten volgende week wel effe lastig worden."